Primena belog cementa na najrazličitijim proizvodima i objektima

Enterijeri, betonska galanterija, građevine i umetnička dela su samo neke od kreacija koje Vam omogućava upotreba belog cementa.

CREDICOM PARTNERI

Italcementi Group ušla je 1998. godine na tržište Bugarske preuzimanjem fabrike Devnya Cement čiji su proizvodni pogoni imali kapacitet od oko 2 miliona tona godišnje. Locirani su u blizini Varne – najveće luke u zemlji.

Trenutno je Italcementi Group najveći proizvođač cementa u Bugarskoj, jer je godišnji kapacitet proizvodnje povećan na 2,5 miliona tona. Osim toga, zapošljava 2000 radnika, od čega je u proizvodnji direktno angažovano 500 radnika.

Italcementi Group je Bugarsku izabrao kao jedno od ključnih tržišta za budući rast i investicije, čime će značajno ojačati svoje prisustvo u regionu. Kompanija je do sada uložila preko 200 miliona evra, čime se svrstala među najveće strane investitore u Bugarskoj. Ova sredstva su uložena ne samo u kupovinu starih proizvodnih pogona, već i u kompletnu modernizaciju postrojenja, poboljšanje standarda kvaliteta i zaštite životne sredine.
Sedište komapnije Gorka Cement je u Trzebiniji, u gradu koji se se nalazi na autoputu Krakov - Katovice. Ovde se preko 90 godina, tačnije od 1912 godine proizvodi cement koji se prodaje širom Evrope. Danas je Gorka cement iskusno preduzeće sa mnogo godina tradicije. Iznad svega, Gorka cement je tim stručnih i kompetentnih ljudi koji uvek gledaju napred. Gorkini vizokokvalitetni proizvodi, kalcijum aluminantni cementi GORKAL 40 i GORKAL 50, kao i strateški aluminantni cementi GORKAL 70, GORKAL 70F i GORKAL 80, su dizajnirani na osnovu iskustva, kako bi ispunili zahteve kupaca, danas i u budućnosti.
Kompanija "Police" je već 40 godina jedan od najvećih proizvodnih pogona hemijske industrije u Poljskoj, veoma značajan na svetskom tržištu. Najveći su poljski izvoznik đubriva, pigmenata i hemikalija.
Kompanija "Police" se ističe svojim pogonom za proizvodnju titan dioksida, koji je jedinstven u Poljskoj, kao i proizvodnjom amonijaka, fosforne i sumporne kiseline i visokom pozicijom u sektoru mineralnih đubriva – kompanija pokriva više od 50% proizvodnje svih đubriva u Poljskoj. Osim visokog obima proizvodnje kompanija "Police" priznata je širom Evrope i sveta po vrhunskom kvalitetu svojim proizvoda.
KOLTEX se bavi proizvodnjom, veleprodajom ,maloprodajom i distribucijom metalurških materijala, briketa, abraziva, vatrostalnih materijala, titan dioksida, različitih vrsta talka, pigmenata i punila. Koltex pruža sveobuhvatne usluge i mogućnosti koje su povezane za zahtevima korisnika uz optimalno podešavanje proizvodnje i distribucionog procesa, zajedno sa zadovoljenjem individualnih zahteva klijenata.
JARO je jedini Poljski snabdevač gline niskog sadržaja alumine (sa Al₂O₃ sadržajem do 39%, aluminosilikantni vatrostalni materijali sa vrhunskim kvalitetom i radnim parametarima). Preduzeće poseduje rudnik gline "Stanislav", a za preradu mineralnih materijala, opremljena je rotacionim pećima, drobilicama, mlinovima, sušarama, ekranima i drugim mašinama. JARO S.A. blisko sarađuje sa svojom filijalom JAROMECH Sp. Z o. o., koja nudi širok spektar građevinskih popravka i usluga.


novosti

Providni cement i.light
17/06/2015
Providni cement i.light
Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo i.light,  inovat ...
HGP d.o.o.
17/01/2012
HGP d.o.o.
Preduzeće HGP d.o.o. Novi Sad bavi se proizvodnjom ši ...

Kontaktirajte nas

Credicom International d.o.o.
Bulevar Despota Stefana 95
11000 Beograd
+381 (0)11 329 24 29
+381 (0)11 329 22 90
+381 (0)11 329 09 48
+381 (0)69 329 09 48
office(at)credicom.rs